418 - Webinar Stray & Contact Voltage Detection & Mitigation

Datum: 2020-11-18 16:30:00

Omschrijving:

Het TEG webinar over de Waterstof Racewagen van TU Delft Dream Team Forze was wederom een enthousiast event met een erg leuke presentatie en veel vragen. Er hebben ook nu weer meer dan 30 personen deelgenomen,

Op woensdagmiddag 18 november krijgen we vanuit de USA een presentatie door David Kalokitis en Stuart Hanebuth van het bedrijf Osmose. Zij vertellen ons over het proces van het opsporen van contactspanning op metalen objecten in de openbare ruimte. Bij fouten in laagspannings- en middenspanningskabels komt het voor dat, naast netverliezen, ook gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Helaas komt het af en toe voor dat dit tot ongelukken leidt, soms zelfs met dodelijke afloop.

Is dit echt een actueel onderwerp of iets dat slechts zeer sporadisch optreedt? In overleg met het TEG Bestuur hebben we Osmose uitgenodigd om hun visie en ervaringen met ons te delen. Na de presentatie gaan David en Stu graag met ons in gesprek over de situatie in het Nederlandse distributienet, de mogelijke risico's en eventuele aanpak.

https://www.osmose.com/contact-voltage-detection  

LET OP:

aanmelden kan door de link hier direct onder naar sectie LEDEN TEG Webinars te volgen
klik NIET op de gebruikelijke aanmeldingsprocedure, daarop volgt een foutmelding.

(omdat we geen kosten in rekening brengen snapt de Mollie betalingsdienst dit niet)
(ook het overzicht van "leden die gaan" functioneert dus niet)

Volg deze LINK naar het TEG Webinar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: € 0

Locatie: Internet (Google Maps link)