TEG supports organisaties en wordt ook gesupport door verschillende organisaties.

Het Branche Bureau - https://www.hbb.nl/     info@hbb.nl  

Het Branche Bureau ondersteunt het TEG met telefoondienst en als TEG postadres. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om op hun lokatie bijeenkomsten te organiseren.
Het kantoor ligt vlakbij de snelweg, biedt alle benodigde faciliteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Telefoon:
            
            035 - 542 7400

Bezoekadres:
            Gooimeer 4-15
            1411 DC Naarden

Postadres:
            Postbus 5135
            1410 AC Naarden
 

Het Branche Bureau neemt werk uit handen en geeft organisaties een gezicht. 
Brancheorganisaties, paritaire commissies, beroeps- en patiëntenverenigingen of andere organisaties zijn bij ons in goede handen. We verzorgen de complete bedrijfsvoering van branches en verenigingen, en maken die zichtbaar met communicatie, het organiseren van evenementen en het verzorgen van media. 
Onze dienstverlening bestaat uit verenigingsmanagement, financiële- en ledenadministratie, secretariaatsvoering en communicatie, maar we gaan verder. We verzorgen ook persoons- en bedrijfscertificering, registratie, opleidingen, marktonderzoek en branchestatistieken.

 

PHOE - Post-HBO Opleidingen in Energie 

De Stichting PHOE is opgericht in 1987 met als doelstelling het bevorderen, ontwikkelen en verzorgen van onderwijs en scholing op Post Hoger Onderwijsniveau van personen die zich willen bekwamen voor het beroep van energieconsulent. Stichting PHOE is een opleidingsinstituut met gerenommeerde opleidingen op energiegebied op meerdere niveaus. Vanuit de drie T’s - Techniek, Toepassing en Toekomst - ligt de kracht van de opleidingen in de koppeling van theorie en praktijk.

PHOE biedt vijf opleidingen aan, te weten de Post HBO-opleidingen: Introductie EnergiekundeDuurzame Energie, de Post HBO-Training Advieskunde en de verbredende en verdiepende individuele topopleiding tot Energieconsulent.

Het diploma energieconsulent geeft toegang tot het register van de beroepsvereniging FeDEC en geeft recht op de beschermde titel rea (register energie adviseur).

Inlichtingen www.phoe.nl of mail naar info@phoe.nl