443 - AANGEPAST TIJDSTIP Webinar Rewarding sustainable behavior through the METAVERSE

Datum: 2022-12-07 15:30:00

Omschrijving:

EXTRA OPROEP . . . . . . 

Het tijdstip van het webinar moet gewijzigd worden . . . excuses voor het ongemak!

Webinar op woensdag 7 december 2022 om 15:30 uur

Rewarding sustainable behavior: wicked problem solving in the Metaverse

Presentatie door Michiel Sintenie van Vattenfall: “How to solve a problem with emerging technologies that is owned by no one and felt by everyone. Vattenfall and Sovereign Nature Initiative will guide you through their experience in solving these wicked problems” Tijdens dit webinar zullen we meer te weten komen hoe er vanuit de hele wereld online samengewerkt kan worden aan het oplossen van bijvoorbeeld problemen op het gebied van duurzaamheid in een Metaverse.

https://www.linkedin.com/in/msintenie/ 

Fragment filmpje Vattenfall Metaverse in Odyssey Momentum:

 

Innovatief samenwerken voor een fossielvrije wereld

Sinds 2016 formuleert Vattenfall in samenwerking met Odyssey uitdagingen rondom het thema ‘fossielvrije wereld’. Goed voorbereide technici in multidisciplinaire teams bouwen in twee dagen technologische oplossingen, samen met stakeholders en experts. Dit gebeurt in een volledig virtuele wereld. Odyssey helpt om de uitdaging helder te krijgen en zorgt ervoor dat de uitdaging een puur innovatief en open karakter heeft, waardoor de teams enthousiast zijn om samen te werken.

Link naar artikel: https://group.vattenfall.com/nl/newsroom/persbericht/2022/vattenfall-onderzoekt-nieuwe-beloningsstructuur-voor-duurzame-keuzes-in-lustrumeditie-van-jaarlijkse-hackathon

 

Over Odyssey

Odyssey is een in Nederland gevestigde digital native foundation. Odyssey is erop gericht om iedereen in staat te stellen samen vrijelijk vorm te geven aan hun toekomst, waarbij de samenwerkende superkrachten van mensen, organisaties en gemeenschappen worden ontgrendeld. Hiervoor ontwikkelt Odyssey Momentum: de social network metaverse stack voor (Web3)communities. Een stack die gebruikers het volledige eigendom geeft over hun eigen gegevens en interacties en hen in staat stelt hun eigen sociale netwerkeconomie op te bouwen. Odyssey is in 2016 ontstaan als incubator voor samenwerkingen met meerdere stakeholders en oplossingen die de wereld van grote corporates en overheden en Web3 bijeenbrengt.

Momentum kende haar debuut in november 2020 tijdens de Odyssey Hackathon, die volledig werd gehost in de metaverse en waar honderden organisaties en ruim 2.000 deelnemers 48 uur lang samenwerkten.

 

LET OP:

aanmelden kan door de link hier direct onder naar sectie LEDEN TEG Webinars te volgen
klik NIET op de gebruikelijke aanmeldingsprocedure, daarop volgt een foutmelding.

(omdat we geen kosten in rekening brengen snapt de Mollie betalingsdienst dit niet)
(ook het overzicht van "leden die gaan" functioneert dus niet)

Volg deze LINK naar het TEG Webinar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: € 0

Locatie: Internet (Google Maps link)