449 - Open Symposium: Energietransitie, werk in uitvoering - verder vooruit

Datum: 2023-12-07 13:30:00

Omschrijving:

LAATSTE KANS OM JE AAN TE MELDEN

7 december - Energietransitie Nederland

Deelnemers ontvangen het boek "VERDER VOORUIT, de toekomst van mobiliteit" van Carlo van de Weijer en Maarten Steinbuch.

Aan alleen het middagprogramma deelnemen kan ook, stuur een mail naar info@het-teg.nl.

 

Het Koninklijk Technisch Economisch Gezelschap bestaat honderd jaar en houdt op donderdag 7 december een groot open symposium met gerenommeerde sprekers. De Energietransitie in Nederland en daarbuiten is in volle gang. Er worden flinke stappen gezet en tegelijkertijd schuurt het aan alle kanten. Dat hoort erbij tijdens een transitie, maar dat geeft ook onzekerheid. Waar gaat het heen, wat zijn de juiste stappen en hoe komen de samenleving en de markt eruit te zien?

Kortom, werk in uitvoering, Nederland verder vooruit. In dit symposium geven prominente sprekers hun beeld van het energiesysteem en alle belangrijke modaliteiten van energie: transport, industrieel gebruik en elektriciteitsproductie.

Het belooft een inspirerende en gezellige bijeenkomst te worden met professionals, die werkzaam zijn in het energieveld. De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldiscussie, waarna een borrel en een lekker buffet zullen plaatsvinden.


Geïnteresseerde niet-leden van TEG zijn ook welkom op deze bijeenkomst tegen zelfde deelnamekosten als de TEG-leden, waarbij zij tevens aspirant-lid kunnen worden. En natuurlijk zijn partners ook van harte welkom.

 

Programma TEG 100 Jaar - NL Energietransitie: Werk in uitvoering - Verder vooruit

13.30 uur     Ontvangst op Buitenplaats Kameryck 

14.00 uur     Opening

14:10 uur     Elektrificatie - Mobiliteit - Maarten Steinbuch, Universiteitshoogleraar TU Eindhoven

14:45 uur     Toekomstig Energiesysteem Nederland - Martin Scheepers, TNO

15:20 uur     Q&A

15:30 uur     Pauze

16:00 uur     Netcongestie Nederland - Ben Voorhorst, voormalig COO TenneT

16:35 uur     Netcongestie vanuit de markt gezien - Paul Giesbertz, Energie Nederland

17:10 uur     Paneldiscussie

17:45 uur     Afsluiting

18:00 uur     Netwerk borrel

18:30 uur     Buffet diner "Carving van de braai"  (tot ca. 21:00 uur)

 

Je partner is van harte welkom (inschrijven via partner-aanmelding) en niet-leden kunnen zich eerst inschrijven als aspirant TEG-lid om zich daarna voor deze bijeenkomst aan te melden. Stuur daartoe een berichtje naar info@het-teg.nl met het email adres van de geïnteresseerde, waarop een aanmeldingslink wordt verstuurd, voor een vrij TEG-lidmaatschap.

Kan je niet meedineren en wil je wel graag aan het middagprogramma deelnemen? Dat kan ook, kosten zijn dan €40,00 per persoon. Stuur een mail aan info@het-teg.nl.

 

Prijs: € 65

Locatie: Buitenplaats Kameryck (Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik). Goed bereikbaar per auto of met openbaar vervoer vanaf station Breukelen. (Google Maps link)